Klantreacties

We zijn blij met de vele complimenten en positieve reacties die we van onze klanten ontvangen. We delen ze graag me je.

Lees hier wat klanten vinden van onze:

Agile trainingen

Stef Akkerman

Stef Akkerman, Requirements Engineer bij New Nexus

"Met de Masterclass 'Vervolmaken van je User Stories' heb ik een aantal concrete hulpmiddelen in handen gekregen om mijn stories - die meestal te groot waren voor een sprint - op te knippen in kleinere stories. De manier waarop je dat doet helpt je ook om met de klant de echte Business Value in kaart te brengen."

Meer klantreacties

Certificeringstrainingen

Joost Wisselink

Joost Wisselink, zelfstandig Business Analist

"Sterk punt is dat de IREB-training zeer examen­gericht is en gericht op begrip van de materie. Hierdoor hoef je geen rijtjes te 'stampen'. De examenstof gaat meer leven door de verschillende invalshoeken."

Meer klantreacties

Algemene requirementstrainingen

Ron van der Poel

Ron van der Poel, Business Information Analyst bij Rabobank

"Nicole weet heel veel over requirements en weet haar kennis zodanig over te brengen dat het niet saai wordt. Dat betekent veel interactie, genoeg ruimte voor vragen (die goed beantwoord worden) en veel tijd om te oefenen. Hierdoor beklijft de lesstof goed. Voor mij heeft de training behoorlijk wat eye-openers opgeleverd."

Meer klantreacties

Training-on-the-job

Kees Timmers

Kees Timmers, Business Analist bij Rabobank Nederland

"Nicole heeft mij en een Rabobank collega op een zeer efficiënte en professionele wijze naar het niveau van expert op requirements gebied getild. Bepalend voor het behaalde succes zijn daarbij haar zeer diepgaande kennis en haar vermogen om dit op anderen over te dragen geweest."

Meer klantreacties

E-book 'De Agile Analist'

Johan Bom

Johan Bom, Business Analist bij Rabobank

"Ik heb het e-book 'De Agile Analist' met interesse gelezen. Hoofdstuk 4 'Samenwerken met de business' gaf helder antwoord op mijn vragen."

Meer klantreacties

Grip op Requirements

Jan Tiemersma

Jan Tiemersma, Informatie Analist bij Usoft

"Ik vind het boek prima en prettig lezen. Ook de voorbeelden vanuit agile perspectief zijn voor mij een waardevolle toevoeging, waarvoor dank!"

Meer klantreacties

Handboek Requirements

Tim Seysener

Tim Seysener, Student Haagse Hogeschool Business IT & Management

"Dit praktische boek heeft een duidelijke structuur, waardoor het voor een student heel makkelijk te bestuderen is. Daarbij heeft het boek ook veel illustraties wat de leesbaarheid ten goede komt. Ieder hoofdstuk heeft een aparte samenvatting, dus goed boek om te gebruiken op school. Een echte aanrader dus."

Meer klantreacties