Klantreacties

Klanten van de Reaco Academy geven hieronder in eigen woorden aan hoe ze de producten, diensten en samenwerking hebben ervaren.

Training-on-the-job

Kees Timmers

Kees Timmers, Business Analist bij Rabobank Nederland

"Nicole heeft mij en een Rabobank collega op een zeer efficiënte en professionele wijze naar het niveau van expert op requirements gebied getild. Bepalend voor het behaalde succes zijn daarbij haar zeer diepgaande kennis en haar vermogen om dit op anderen over te dragen geweest."

Petra Groen

Petra Groen, Manager bij Gemeente Amsterdam

"Nicole de Swart heeft de organisatie geholpen de vraag van de business te verduidelijken in business- en gebruikersrequirements. Het is hierdoor gemakkelijker geworden om de vraag van de business over te dragen aan de interne IT ontwikkelaar. Met de introductie van de rol 'intaker' heeft zij het requirementsmanagementproces vereenvoudigd en versneld."

Duco Politiek

Duco Politiek, Lead Business Consultant bij ANWB

"Nicole heeft ons als business consultants binnen de ANWB geholpen bij de verdere professionalisering op het gebied van requirements engineering. Zij weet een grote kennis op dit vakgebied te combineren met scherpe analyses en kwalitatief goede feedback."

Meer klantreacties

Trainingen

Norbert Lourijsen

Norbert Lourijsen, Lead Business Analist bij Rabobank Nederland

"Nicole is een bevlogen docent die zeer goed in staat is om haar cursisten de essentie van het vakgebied bij te brengen. Daarbij hanteert ze een boeiende mix van theoretische uitleg en veel praktijkoefeningen. En vanwege haar grote ervaring bij diverse bedrijven kan zij haar verhaal ondersteunen met veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk."

Jeroen Eikelenboom

Jeroen Eikelenboom, Business Process Engineer bij Oxxio

"Tijdens de training Requirementsanalyse heb ik concrete handvatten aangereikt gekregen om mee verder te gaan in de praktijk. Nicole de Swart had voor deze in-company training een prima vertaling gemaakt van hoe we nu werken naar wat we 'moeten' gaan doen. Alles wat we vooraf hadden aangegeven kwam aan bod tijdens de training. Ik geef de training een 9 als rapportcijfer."

Marco van den Berg

Marco van den Berg, zelfstandig Business Analist

"Ik heb de praktijkgerichte Agile Requirements training gevolgd. Het was exact wat ik nodig had voor mijn werk. Ik kon meteen de volgende dag al vruchten plukken van de opgedane kennis in de training."

Joost Wisselink

Joost Wisselink, zelfstandig Business Analist

"Sterk punt is dat de IREB-training zeer examen­gericht is en gericht op begrip van de materie. Hierdoor hoef je geen rijtjes te 'stampen'. De examenstof gaat meer leven door de verschillende invalshoeken."

Meer klantreacties

Grip op requirements

Ton van den Hoogen

Ton van den Hoogen, zelfstandig Docent / Consultant

"Ik heb het boek Grip op requirements uit. Bij deze: Hulde! Echt goed geschreven, mooie structuur, ik zal het iedereen die hier mee te maken heeft, aanraden."

Handboek Requirements

Tim Seysener

Tim Seysener, Student Haagse Hogeschool Business IT & Management

"Dit praktische boek heeft een duidelijke structuur, waardoor het voor een student heel makkelijk te bestuderen is. Daarbij heeft het boek ook veel illustraties wat de leesbaarheid ten goede komt. Ieder hoofdstuk heeft een aparte samenvatting, dus goed boek om te gebruiken op school. Een echte aanrader dus."

Emiel Neefjes

Emiel Neefjes, zelfstandig Informatie Analist

"Het Handboek Requirements hou ik altijd bij de hand om snel even iets op te zoeken. Een waardevol naslagwerk! Een handboek moet voldoen aan twee eisen: volledigheid en actualiteit. Dit Handboek Requirements voldoet aan beide. Het is duidelijk dat de auteur over veel praktijkervaring beschikt. Het boek is makkelijk leesbaar en daarmee geschikt voor iedereen die meer wil weten over requirements."

Eric van der Staaij

Eric van der Staaij, Business Analist bij Infoprofs

"Nicole's boek heb ik bijna altijd bij de hand als naslagwerk. Voor mij persoonlijk vielen door het boek enkele puzzelstukjes uit de praktijk op zijn plaats. Dit boek is een verademing, goed leesbaar, gemakkelijk na te slaan en je hoeft het niet meteen van voor tot achter te lezen om toe te kunnen passen."

Meer klantreacties