Klantreacties

We zijn blij dat we zoveel analisten kunnen helpen met de kennis die we delen.

Dit horen we van ze terug:

In house trainingen

“De training die Nicole bij ons in-house heeft gegeven was goed toegespitst op de praktijk. Vooral met de tips en tricks om jezelf scherp te houden bij het uitvragen van de klantvraag ben ik erg blij.”

Chiel van Helden

Product Owner, Redhotminute

Training-on-the-job

“Nicole heeft mij en een Rabobank collega op een zeer efficiënte en professionele wijze naar het niveau van expert op requirements gebied getild. Bepalend voor het behaalde succes zijn daarbij haar zeer diepgaande kennis en haar vermogen om dit op anderen over te dragen geweest.”

Kees Timmers

Business Analist, Rabobank Nederland

Masterclass vervolmaken van je user stories

“De masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’ hielp mij om de verschillen te begrijpen tussen user stories en traditionele requirements. Hierdoor kan ik user stories nu op een veel betere manier toepassen in onze agile projecten.”

Rob van Haarst

Senior Software Consultant, USoft

Doorgronden van agile requirements

“De cursus liet mij zien wat de rol van een analist in agile projecten is. Met de handvatten uit de cursus ‘Het doorgronden van agile requirements’ kan ik daar verder mee aan de slag. De oefeningen geven een helder inzicht in het verschil tussen de traditionele aanpak en de agile aanpak en je leert wanneer een agile aanpak de juiste aanpak is.”

Leander Stellemans

Analist, Voogd & Voogd

Fysieke trainingen

“Ik heb geleerd om doelgericht in plaats van oplossingsgericht naar projecten te kijken. Bij mijn dagelijks werk gaan vooral de technieken om requirements en doelen te achterhalen én om user stories kleiner te maken, me bijzonder helpen.”

Martijn de Beer

BI/DWH Specialist, MN

e-book De Agile Analist

“Met de masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’ heb ik een aantal concrete hulpmiddelen in handen gekregen om mijn stories – die meestal te groot waren voor een sprint – op te knippen in kleinere stories. De manier waarop je dat doet helpt je ook om met de klant de echte Business Value in kaart te brengen.”

Stef Akkerman

Requirements Engineer, New Nexus

Tips voor de moderne analist

Abonneer je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

# abonnees