Expert in requirements

Klantreacties

We zijn blij met de vele complimenten en positieve reacties die we van onze klanten ontvangen. We delen ze graag met je.

Lees hier wat klanten vinden van onze:

Agile trainingen

Stef Akkerman

“Met de masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’ heb ik een aantal concrete hulpmiddelen in handen gekregen om mijn stories - die meestal te groot waren voor een sprint - op te knippen in kleinere stories. De manier waarop je dat doet helpt je ook om met de klant de echte Business Value in kaart te brengen.”

Stef Akkerman, Requirements Engineer bij New Nexus

Meer klantreacties

Trainingen voor hybride omgevingen

Jip Schwering

“Tijdens de masterclass heb ik kennis gemaakt met een boel nieuwe requirements­technieken. Ook het belang om mensen mee te krijgen werd benadrukt. De theorie was goed onderbouwd. Fijn dat er veel interactie, oefeningen en discussies waren.”

Jip Schwering, Agile Business Analist bij Trivento

Meer klantreacties

Certificerings­trainingen

Joost Wisselink

“Sterk punt is dat de IREB-training zeer examen­gericht is en gericht op begrip van de materie. Hierdoor hoef je geen rijtjes te ‘stampen’. De examenstof gaat meer leven door de verschillende invalshoeken.”

Joost Wisselink, Zelfstandige Business Analist

Meer klantreacties

Algemene requirements­trainingen

Ron van der Poel

“Nicole weet heel veel over requirements en weet haar kennis zodanig over te brengen dat het niet saai wordt. Dat betekent veel interactie, genoeg ruimte voor vragen (die goed beantwoord worden) en veel tijd om te oefenen. Hierdoor beklijft de lesstof goed. Voor mij heeft de training behoorlijk wat eye-openers opgeleverd.”

Ron van der Poel, Business Information Analyst bij Rabobank

Meer klantreacties

Training-on-the-job

Kees Timmers

“Nicole heeft mij en een Rabobank collega op een zeer efficiënte en professionele wijze naar het niveau van expert op requirements gebied getild. Bepalend voor het behaalde succes zijn daarbij haar zeer diepgaande kennis en haar vermogen om dit op anderen over te dragen geweest.”

Kees Timmers, Business Analist bij Rabobank Nederland

Meer klantreacties

Handboek Requirements

Hans Siebering

“Een boek om altijd bij de hand te hebben. Ik ken geen internationale publicatie die hieraan kan tippen. We zijn bevoorrecht in ons taalgebied.”

Hans Siebering, Informatie Analist bij Atos

Meer klantreacties

Grip op Requirements

Jan Tiemersma

“Ik vind het boek prima en prettig lezen. Ook de voorbeelden vanuit agile perspectief zijn voor mij een waardevolle toevoeging, waarvoor dank!”

Jan Tiemersma, Informatie Analist bij Usoft

Meer klantreacties

E-book ‘De Agile Analist’

Johan Bom

“Ik heb het e-book ‘De Agile Analist’ met interesse gelezen. Hoofdstuk 4 ‘Samenwerken met de business’ gaf helder antwoord op mijn vragen.”

Johan Bom, Business Analist bij Rabobank

Meer klantreacties

Gratis preview Handboek Requirements

Cover ‘Handboek Requirements’

Lees alvast 5 hoofdstukken uit het compleet vernieuwde boek

Nicole de Swart

Nicole de Swart

Volg Nicole op: