Wat cursisten zeggen

Webcolleges detailniveau agile requirements

De webcolleges zijn zeer praktijkgericht en veel van de beschreven situaties vond ik erg herkenbaar. Nicole geeft niet alleen goede tips, maar laat je ook nadenken over je eigen werksituatie. Ik heb in de pilotcursus geleerd hoe je zelf als analist onderdelen in het proces kunt veranderen en zo meer gebruik kan maken van de voordelen van agile werken. Aanrader voor analisten die in een hybride omgeving werken of in de transitie zitten naar agile werken.

Pauline van der Haagen

Senior Informatie Analist en Product Owner, Keylane

De webcolleges voelen aan als bakens voor analisten in een agile omgeving. Goed opgebouwd, concreet en heel begrijpbaar komen alle aspecten van ons werk aan bod. Met de vele tips kan je direct aan de slag: ik pas ze dagelijks toe!

Koen Moreels

Functioneel Analist, NN Insurance Belgium

Aan de hand van veel praktische voorbeelden en heldere uitleg heb ik in de pilot van dit online programma geleerd hoe ik agile requirementstechnieken succesvol toepas, en welke rol analisten in een agile project vervullen.

Christ Klinkenberg

Informatie Analist, Ctac

Compliment voor de manier waarop je de webcolleges hebt ingestoken. Ik vind de stof heel helder en heel concreet. Het geeft precies de antwoorden waarnaar ik op zoek ben. Ook de opdrachten en de interactie vind ik uitstekend!

Peter van der Linden

Informatie Analist, OSI-8 Detachering

Het cursusprogramma van Nicole laat zien dat het beroep van requirementsanalist nog steeds van toegevoegde waarde is, juist in een agile werkomgeving. Ik heb veel gehad aan de handvatten om succesvol om te gaan met stakeholders.

Henk van Malsen

Informatie Analist, Politie Zeeland-West Brabant

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.500 abonnees