Klantreacties

e-book ‘De Agile Analist’

“De 2 delen van het e-book ´De Agile Analist´ waren zeer nuttig voor mij. In een kort tijdsbestek wordt op heldere wijze uitgelegd hoe de analyse-rol binnen Scrum is ingericht en waar je aan moet denken.”

Jan Kuster

Business Analist, ING

“Ik vind je e-book zeer toegankelijk en het heeft voor mij zeker veel waarde. Met name het stuk over incrementeel werken was een aangename verrassing voor mij. Daar wil ik je voor danken.”

Marcel Herijgers

Projectmanager, ROC van Twente

“Ik heb veel gehad aan de twee delen van het e-book ´De Agile Analist´. Ik heb zelden zo’n heldere uiteenzetting gelezen. Het was ´just enough´ zoals je ook in het e-book beschrijft.”

Ed Zijlstra

Procesmanager

“Nicole, je e-book heeft mij meer inzicht gegeven in het tot stand komen van de eerste versie van een product backlog. Ik verdiep me in agile methoden en technieken en wil weten hoe ze toegepast worden en waarom. Zo kwam ik je e-book tegen.”

Ronald van Straaten

Test- en Kwaliteitconsultant, het Kadaster

“Dank voor het e-book ‘De Agile Analist’. Onderhoudende onderwerpen en lekker helder verwoord.”

Frans Burger

BI Consultant, Topbi

“Bedankt voor het e-book ‘De Agile Analist’. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Met name als het gaat om mijn positie binnen een agile omgeving.”

Hugo Pfister

Procesanalist, SNS Reaal

“Het e-book ‘De Agile Analist’ heeft mijn inzicht verbeterd. Dit e-book heeft voor mij duidelijk gemaakt hoe je agile, project en requirement kan koppelen, en wat User stories werkelijk kunnen betekenen en doen. Dat was werkelijk een eye opener.”

Ron Boom

System Engineer, Siemens

“Het e-book ‘De Agile Analist’ legt op toegankelijke manier uit hoe om te gaan met requirements in een agile omgeving. Ik heb nu een beter beeld van wat er van mij als Informatie Analist wordt verwacht wanneer ik in een agile project aan de slag ga. Ik wil je hartelijk danken voor het toesturen van het e-book.”

Liesbeth Kudding

Informatie Analist, Centraal Bureau voor de Statistiek

“Ik heb het e-book ‘De Agile Analist’ met interesse gelezen. Hoofdstuk 4 ‘Samenwerken met de business’ gaf helder antwoord op mijn vragen.”

Ron Boom

System Engineer, Siemens

Tips voor de moderne analist

Abonneer je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

# abonnees