Wat cursisten zeggen

In house trainingen

“Ik heb vooral geleerd om bewuster om te gaan met stakholders. Verder vond ik de training ‘User stories, zo doe je dat’ motiverend en het heeft me meer inzicht in het uitwerken van user stories gegeven.”

Joan Lacet

Business Intelligences Analyst, Hogeschool Utrecht

“Heel fijn dat we tijdens de in-house training samen als team de focus konden leggen op verbeterpunten in ons huidige proces.”

Klaske de Hoop

Manager Business Intelligence Competency Center, Hogeschool Utrecht

“De training die Nicole bij ons in-house heeft gegeven was goed toegespitst op de praktijk. Vooral met de tips en tricks om jezelf scherp te houden bij het uitvragen van de klantvraag ben ik erg blij.”

Chiel van Helden

Product Owner, Redhotminute

“Als analist heb ik tijdens de Agile Requirements training goede richtlijnen gekregen om beter agile te werken. De training sloot perfect aan op de behoeften van de groep doordat Nicole op de juiste momenten inhoudelijke verdieping gaf.”

Lydia Rademaker

Business Analist, New Nexus

“Ik vond het een zeer nuttige en verhelderende cursus, zeker als je al in een Agile/Scrum-omgeving werkt. Ik weet nu op welke punten onze werkwijze afwijkt van agile en hoe we hem kunnen verbeteren.”

Enrico Beekmans

Functioneel Ontwerper, Ministerie van OCW

“De training ‘User stories schrijven’ heeft mij geholpen om het probleem van de klant echt duidelijk te krijgen. Nu beland ik niet meer in de uitvoermodus (u vraagt, wij draaien).”

Hellen Megens

Product Owner, Redhotminute

“Ondanks het feit dat we bij DUO denken dat we agile al toepassen, gaf de Agile Requirements training nog veel nieuwe informatie. Nicole gaf ons een gedegen cursus met veel ruimte voor eigen inbreng en met goede feedback.”

Erik Hummel

Functioneel Ontwerper, DUO

“Nicole brengt scherp in beeld dat er voor agile denken en agile werken veel meer nodig is dan een boekje over Scrum lezen. Tijdens de training maakt ze inzichtelijk wat je daarvoor moet doen.”

Frank ter Brugge

Consultant, New Nexus

“Nicole bracht een goed en helder verhaal tijdens de training over requirements in een agile omgeving. Ik weet nu hoe je met een agile benadering het grote verschil kunt maken ten opzichte van een benadering vanuit waterval.”

Koos van Dijk

Functioneel Ontwerper, TKP Pensioen

“Ik vond de Agile Requirements training zeer interessant en kan hem goed toepassen. Ik ga dingen nu zeker anders aanpakken. Vooral hoe anderen met agile requirements omgaan en hoe het beter en efficiënter kan, vond ik erg waardevol om te horen.”

Sanne Oosterloo

Functioneel Ontwerper, DUO

“De Agile-training was goed toegespitst op onze werkzaamheden. Alles wat we hadden voorbesproken kwam aan de orde in de training die Nicole voor ons op maat had gemaakt. Ik ga hem ook aanbevelen aan een met ons direct samenwerkende afdeling.”

Simon Reuter

Senior Functioneel Ontwerper, UWV

“Nicole is een bevlogen docent die zeer goed in staat is om haar cursisten de essentie van het vakgebied bij te brengen. Daarbij hanteert ze een boeiende mix van theoretische uitleg en veel praktijkoefeningen. En vanwege haar grote ervaring bij diverse bedrijven kan zij haar verhaal ondersteunen met veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.”

Norbert Lourijsen

Lead Business Analist, Rabobank Nederland

“Agile requirements in de praktijk’ is een goede training over alles wat er bij agile requirements komt kijken. Ik vond de ruimte die er was voor de ervaringen van de cursisten bijzonder prettig en leerzaam.”

Oscar van Marle

Informatie Analist, VWE

“Nicole gaf duidelijke uitleg en had veel geduld tijdens de Scrum training. Er zaten goede opdrachten in die de theorie helder maken. Het volgen van deze training is een must om Scrum succesvol in te voeren.”

Pieter Bak

Informatie Analist, vts Politie Nederland

“Het proces om tot agile requirements te komen en de ervaringen van andere bedrijven daarmee waren zeer interessant. Wij kunnen dit direct toepassen.”

Jeroen Geerts

Senior Informatie Analist, DELA

“Ik heb de praktijkgerichte Agile Requirements training gevolgd. Het was exact wat ik nodig had voor mijn werk. Ik kon meteen de volgende dag al vruchten plukken van de opgedane kennis in de training.”

Marco van den Berg

Zelfstandige Business Analist

“Ik vond het fijn dat er tijdens de agile requirements training veel goede voorbeelden verder gegeven en dat we aan eigen cases konden te werken. Verder had de training ook een goede opbouw.”

Sam Kostany

Java programmeur, Onderwijsinspectie

“De training ‘Agile requirements en user stories’ die bij ons in house is gegeven, was verhelderend. De training kende een logische opbouw en de grondige kennis van de docent maakte het mogelijk om de diepte in te gaan.”

Dé Engel

Functioneel Applicatiebeheerder, Onderwijsinspectie

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

 

* meer dan 5.500 abonnees