Learning-by-doing

We helpen je met de uitdagingen waar jij in de praktijk voor staat

Expert feedback

Zo weet je zeker dat je op het rechte pad zit

Soms is het prettig als een expert met je meedenkt of meekijkt. Bijvoorbeeld als je de kwaliteit wilt verbeteren van een product dat je gemaakt hebt. Of als je de meetings met stakeholders of teamleden effectiever wilt maken.

In deze gevallen kun je je documenten en vragen aan ons voorleggen. Of samen met ons bepaalde meetings doorspreken. Bij interviews en workshops met business stakeholders bijvoorbeeld kunnen we snel de vinger op de zere plek leggen. Of met je mee gaan en na afloop feedback geven is ook mogelijk.

De feedback geven we op een manier die jij handig vindt. Dat kan via e-mail, een gesprek in onze online meeting room, maar we kunnen natuurlijk ook naar je toekomen.

De sessie met Priya heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb handvatten voor een gedegen aanpak gekregen en weet nu hoe ik dit succesvol tot uitvoering kan brengen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Een 1-op-1 expert review is een aanrader voor iedereen die wel bekend is met de theorie maar meer diepgang en persoonlijke aanwijzingen wil.

Casper Steenbergen

Consultant, IV-experts.com

We hebben tijdens de learning-on-the-job onder andere een workshop gehad om te leren werken met de story mapping techniek. Michel, de trainer, was flexibel en speelde goed in op het publiek tijdens de workshop.

Frank van Woesik

Projectmanager ICT

Learning-on-the-job

Gebruik de praktijk als leermeester

Je kunt natuurlijk zelf het wiel gaan uitvinden, maar leren van een expert is vele malen sneller en  effectiever.

Wil je bijvoorbeeld een nieuwe techniek invoeren of beginnen met refinement of sprintreview (demo) meetings? Dan komen we langs om te laten zien hoe je dat doet en voorzien je van de nodige adviezen.

We leren je dan hoe bijvoorbeeld story mapping, planning poker of specification by example in z’n werk gaat door het samen te gaan doen. Wij faciliteren de meeting en geven je achteraf nog extra tips zodat je het de volgende keer zelf kunt.

Hulp op afroep

Snel antwoord op je praktische vragen

Soms zit je vast en heb je even een zetje in de goede richting nodig. Of je wilt zeker weten dat de aanpak die je voor ogen hebt de juiste is. 

Dan is het handig als je snel ruggespraak met een expert kunt houden zodat je direct verder kunt.  Dat werkt via een abonnement dat altijd op maat is. Zo kun je zelf de periode, het communicatiemedium en onze reactiesnelheid kiezen. Wil je bijvoorbeeld een hotline via Whatsapp of wil je binnen een week een skype-gesprek kunnen inplannen? De keuze is aan jou. 

Het abonnement is inclusief een uitgebreide intake, zodat we jou en je praktijksituatie leren kennen en je altijd snel en adequaat kunnen helpen.

Ik heb Priya leren kennen als een zeer deskundige en klantgerichte adviseur op het gebied van agile, product vision, user stories etc. Ze gaf me een volledig uitgewerkt script voor een workshop, inclusief onderbouwing. Ik heb het daarna letterlijk toegepast en het werkte erg goed. Enthousiaste reacties van de deelnemers dat ze nu eindelijk inzicht hadden gekregen in zowel de product visie als de prioriteiten van hun stakeholders.

Daan van Reenen

Zelfstandig Consultant en Programmamanager

Meer informatie over learning-by-doing?

Stel hieronder je vraag. Je krijgt meestal dezelfde of volgende werkdag antwoord van ons.

Copy link