Jubileum

We vieren ons 10 jarig bestaan met 10 spectaculaire verrassingen

10 jaar Reaco Academy

Reaco Academy is alweer 10 jaar geleden opgericht door Nicole de Swart. Dat willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

We maken er een spectaculair online feestje van!

In de afgelopen 10 jaar is Reaco Academy uitgegroeid tot een trainingsbureau gespecialiseerd in agile requirements, dat analisten helpt bij de uitdagingen waar ze in de praktijk voor staan.

Wij zijn namelijk zelf ook analisten en we hebben aan den lijve ondervonden dat de agile theorie en de dagelijkse praktijk maar zelden matchen.

10 spectaculaire verrassingen

We vieren ons jubileum graag samen met onze klanten en abonnees van onze requirements tips. (Nog geen abonnee? Schrijf je hiernaast in en vier meteen het feestje met ons mee).

We hebben 10 maanden lang elke maand een verrassing voor je.

Zo bedanken we je voor je aanhoudende interesse in onze blogartikelen, e-books en (online) trainingen.

Jullie reacties geven ons veel voldoening en werkvreugde. Hartelijk dank daarvoor!

Tips over agile requirements

Je ontvangt eens per maand een nieuw artikel. Net zoals meer dan 5.000 collega abonnees.

Abonneren op de tips

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

In september beginnen we meteen goed

Je krijgt twee te gekke bonussen gratis bij ons nieuwste online programma én we doen de helft van de prijs af!

Speciaal voor traditioneel opgeleide vakmensen die werken in een agile of hybride organisatie heeft Nicole dit voorjaar het trainingsprogramma Meester in agile requirements gemaakt. Vakmanschap is immers meesterschap.

In ‘Meesterschap in agile requirements’ ontdek je hoe je als analist een rol van betekenis speelt in jouw organisatie. Met dit programma word jij binnen jouw organisatie de expert, omdat je de agile practices kundig toepast en werk van hoge kwaliteit levert.

Schrijf je deze septembermaand met jubileumkorting in en ontvang gratis de volgende twee bonussen:

  • Bonus 1 – Zo beslecht je hardnekkige overtuigingen van traditionele stakeholders
  • Bonus 2 – Persoonlijke coachingspagina op de Online Requirements Academy voor 1-op-1 vragen stellen aan Nicole

De komende maanden: tipje van de sluier

Er staan nog veel meer verrassingen op het programma. 

In oktober gaan we feedforward je uitdaging-sessies geven. Daarmee helpen we je bij de problemen waar je in de praktijk tegenaan loopt.

November staat in het teken van De kunst van het doorvragen. In het bijzonder voor analisten die bij het uitvragen van doelen en oplossingsvrije requirements irritatie bij stakeholders willen vermijden.

De maanden daarna mag je onder andere verwachten: de ‘Expert review’, de online training ‘Juwelen van user stories’ en het online coachingsprogramma ‘Daadkracht met agile requirements’.

e-book Haal meer uit User Stories

Wat analisten zeggen

We zijn blij dat we zoveel analisten kunnen helpen met de uitdagingen waar ze in de praktijk voor staan

Dit horen we van ze terug:

Het e-book bevat handige tips over goed gebruik van user stories en het optimaal benutten van de betrokkenen in het proces.
Lodewijk Ignatius

Business en Informatie Analist, Ordina

Ik heb veel gehad aan de tips om requirements gaandeweg te ontwikkelen en te verbeteren. En ik weet nu hoe ik impediments voor het scrumteam scherp krijg om daarna weg te werken. De masterclass gaf verder inzicht in waarom een organisatie lastig het traditionele waterval-model kan loslaten.
Bert Oosterheerd

Information Engineer, Kadaster

Ik heb geleerd om doelgericht in plaats van oplossingsgericht naar projecten te kijken. Bij mijn dagelijks werk gaan vooral de technieken om requirements en doelen te achterhalen én om user stories kleiner te maken, me bijzonder helpen.
Martijn de Beer

BI/DWH Specialist, MN

Bewonderings­waardig zijn Priya's praktijk­ervaring en ruime kennis, zelfvertrouwen en overtuiging als requirement specialist. Ook de rust en beheersing bij de kennis­overdracht hebben we als zeer professioneel en tactvol ervaren. En om het niet te hebben over haar humor gedurende de colleges. In één woord gewoon geweldig. Thank you Priya, you are the best!

Ruben Julen

Docent, Hogeschool Windesheim

Tips over agile requirements

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link