Online Requirements Academy

Programma Meester in agile requirements

De oefeningen met de overtuigingen waren een schot in de roos en dwongen me tot nadenken. Door dit programma ben ik me bewuster geworden van de agile gedachte. Nicole, dank je wel voor deze fijne manier om mijn kennis te verdiepen.

Frank Wulms

Testengineer / Analist
ilionx

Training Juwelen van user stories

Een goede training, mijn complimenten. Ik heb de video’s regelmatig stil gezet omdat de informatie­dichtheid hoog is, prima. Ik vond het prettig om zo gestructureerd suggesties te krijgen om de user stories op te splitsen. De voorbeelden waren illustratief. Dit gaat me zeker helpen om tot een betere opsplitsing van de user stories te komen.

Mariëlle Timmer

Senior Researcher Food Informatics
Wageningen University & Research

Training De kunst van het doorvragen

De training heeft me weer op scherp gezet en concrete handvatten gegeven. De 3×3 vragen matrix was voor mij echt een eye-opener. Ondanks de compacte vorm heeft  ‘De kunst van het doorvragen’ bij mij veel losgemaakt. De training is to-the-point en meteen toepasbaar.

Ernst-Frans Donse

Business Analist
Cimsolutions

Programma Daadkracht met agile requirements

Compliment voor de manier waarop jullie het programma hebben ingestoken. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Dat komt mede door jullie persoonsgerichte aandacht en aanpak. Ik vind de informatie heel helder en heel concreet en ook de opdrachten zijn uitstekend. Het heeft me precies de antwoorden gegeven waarnaar ik op zoek was.

Peter van der Linden

Business Analist
Kamer van Koophandel

Voorbeeld cases

Trainingen op locatie

In-house trainingen

Ik heb vooral geleerd om bewuster om te gaan met stakeholders. Verder vond ik de training ‘User stories, zo doe je dat’ motiverend en het heeft me meer inzicht in het uitwerken van user stories gegeven.

Joan Lacet

Business Intelligences Analyst
Hogeschool Utrecht

Masterclass Requirements technieken

Tijdens de masterclass heb ik tips en tools gekregen over hoe om te gaan met een niet volledige agile omgeving, bijvoorbeeld hoe agile development te starten met vooraf opgestelde requirements.

Marc van Bommel

Agile Projectmanager
Socratec Innovatieprojecten

Learning-by-doing

De sessie met Priya heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb handvatten voor een gedegen aanpak gekregen en weet nu hoe ik dit succesvol tot uitvoering kan brengen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Een aanrader voor iedereen die meer diepgang en persoonlijke aanwijzingen wil.

Casper Steenbergen

Consultant
IV-experts.com

Boeken

Handboek Requirements

Het boek beschrijft heel goed hoe om te gaan met het traject van business behoeftes naar product backlog items voor de scrum teams. Ik ga het Handboek Requirements dan ook intensief gebruiken de komende tijd.

Kor Meelker

Teamlead Business Analyse
Allego

Requirements in Scrum

Het boek heeft mij als startende product owner de nodige inzichten gegeven om dingen anders op te pakken. Eén daarvan is meer in gesprek gaan met stakeholders. Alles wordt duidelijk uitgelegd en is ook voor starters goed te volgen.

Edith de Gruijl

Informatie Analist
Skal Biocontrole

E-books

Bij het inrichten van processen en het aanschaffen van systemen helpt dit e-book om op een pragmatische wijze aan te geven welke stappen belangrijk zijn, in welke volgorde en wie daarbij betrokken moeten worden. Iedere organisatie zou het moeten lezen, vind ik.

Marty den Boer

Zelfstandig Consultant
MdB Management & Consulting