Tevreden analisten

We zijn blij dat we zoveel analisten kunnen helpen met de uitdagingen waar ze in de praktijk voor staan.

Dit horen we van ze terug:

In-house trainingen

Ik heb vooral geleerd om bewuster om te gaan met stakeholders. Verder vond ik de training 'User stories, zo doe je dat' motiverend en het heeft me meer inzicht in het uitwerken van user stories gegeven.

Joan Lacet

Business Intelligences Analyst, Hogeschool Utrecht

Cursus Doorgronden van agile requirements

De oefeningen met de overtuigingen waren een schot in de roos en dwongen me tot nadenken. Door deze cursus ben ik me bewuster geworden van de agile gedachte. Nicole, dank je wel voor deze fijne manier om mijn kennis te verdiepen.

Frank Wulms

Testengineer / Analist, ilionx

Webcolleges detailniveau agile requirements

Compliment voor de manier waarop jullie de webcolleges hebt ingestoken. Het trainings- en coachingsprogramma heeft mijn verwachtingen overtroffen. Dat komt mede door jullie persoonsgerichte aandacht en aanpak. Ik vind de stof heel helder en heel concreet en ook de opdrachten zijn uitstekend. Het heeft me precies de antwoorden gegeven waarnaar ik op zoek was.

Peter van der Linden

Business Analist, Kamer van Koophandel

Videocursus User stories splitsen

Een goede cursus, mijn complimenten. Ik heb de video’s regelmatig stil gezet omdat de informatie­dichtheid hoog is, prima. Ik vond het prettig om zo gestructureerd suggesties te krijgen om de user stories op te splitsen. De voorbeelden waren illustratief. Dit gaat me zeker helpen om tot een betere opsplitsing van de user stories te komen.

Mariëlle Timmer

Senior Researcher Food Informatics, Wageningen University & Research

Leading-by-example

Nicole is the person who always knows when to ask that extra ‘why’ when she is writing requirements and challenges you to think exactly what you need.

Cor Koert

Senior Advisor and Product Owner, Port of Rotterdam

Masterclass Requirements technieken

Tijdens de masterclass heb ik tips en tools gekregen over hoe om te gaan met een niet volledige agile omgeving, bijvoorbeeld hoe agile development te starten met vooraf opgestelde requirements.

Marc van Bommel

Agile Projectmanager, Socratec Innovatieprojecten

E-books

Bij het inrichten van processen en het aanschaffen van systemen helpt dit e-book om op een pragmatische wijze aan te geven welke stappen belangrijk zijn, in welke volgorde en wie daarbij betrokken moeten worden. Iedere organisatie zou het moeten lezen, vind ik.

Marty den Boer

Zelfstandig Consultant, MdB Management & Consulting

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link