Handboek Requirements

Ik ben onder de indruk hoeveel nieuwe inzichten ik als ervaren analist door dit boek heb gekregen. Bedankt Nicole.

Ellen Leutbecher

Product owner en IT Business Information Analyst

Op eenvoudige, heldere en daardoor begrijpelijke manier wordt de samenhang tussen het nut van requirements, de rol van de requirementsanalist en de toe te passen methoden en technieken voor requirements engineering beschreven. Ondersteund met duidelijke voorbeelden en een casus die als een rode lijn door het boek loopt.

Rick Kegel

Zelfstandige Business en Informatie Analist

Dankzij ‘Handboek Requirements’ heb ik mijn afstudeerproject met een 8.6 afgerond. En dat terwijl ik weinig kennis had op requirements gebied. Ik wist echt niet hoe ik het moest aanpakken. Mijn opdracht was om een functioneel ontwerp te maken voor een nog te ontwikkelen portal. Ik heb heel veel geleerd en wil hier ook mijn werk van maken.

Saloua Saouti

Student
Hogeschool van Amsterdam Technische Bedrijfskunde

Dit praktische boek heeft een duidelijke structuur, waardoor het voor een student heel makkelijk te bestuderen is. Daarbij heeft het boek ook veel illustraties wat de leesbaarheid ten goede komt. Ieder hoofdstuk heeft een aparte samenvatting, dus goed boek om te gebruiken op school. Een echte aanrader dus.

Tim Seysener

Student
Haagse Hogeschool Business IT & Management

Grip op Requirements

Ik heb het boek ‘Grip op Requirements’ uit. Bij deze: Hulde! Echt goed geschreven, mooie structuur, ik zal het iedereen die hier mee te maken heeft, aanraden.

Ton van den Hoogen

Zelfstandige Docent / Consultant

‘Grip op Requirements’ is een perfecte aanvulling op een IREB Foundation-training. Het volgt de syllabus strikt en breidt het uit met uitleg, voorbeelden en proef­examen­vragen. Ik gebruik het boek in al mijn trainingen, al vanaf het aller­eerste moment dat de Nederlands­talige versie van de syllabus beschikbaar kwam.

Hans van Loenhoud

Zelfstandig Consultant en lid van IREB

‘Grip op Requirements’ is goed bruikbaar als voorbereiding op het IREB-Foundation examen. Het geeft veel praktische voorbeelden om de examenstof te verlevendigen. Wij gebruiken dit boek in onze Nederlandse examentraining.

Joke Peek

Trainer
Capgemini Academy