E-book Haal meer uit User Stories

Nicole beschrijft heel goed de kracht van user stories én benadrukt ook de beperkingen die er zijn. Die combinatie vind ik heel sterk. Het e-book laat zien wanneer je welke keuzes maakt bij het detailleren van de uit te werken requirements.

Casper Steenbergen

Consultant
IV-experts.com

Het e-book bevat handige tips over goed gebruik van user stories en het optimaal benutten van de betrokkenen in het proces.

Lodewijk Ignatius

Business en Informatie Analist
Ordina

Nicole besteedt ruim aandacht aan wat wij als analisten er aan kunnen doen om de participatie te vergroten. ‘Haal meer uit User Stories’ zet het complete plaatje rond het gebruik van user stories op een rij.

Reinoud de Leve

Business analist
Entrador

E-book Agile Requirements

Het e-book is zeer prettig om te lezen. Vooral de rood gekleurde blokken met tips en aanwijzingen zijn in onze praktijksituatie herkenbaar.

Patrick Straatman

Bij het inrichten van processen en het aanschaffen van systemen helpt dit e-book om op een pragmatische wijze aan te geven welke stappen belangrijk zijn, in welke volgorde en wie daarbij betrokken moeten worden. Iedere organisatie zou het moeten lezen, vind ik.

Marty den Boer

Zelfstandig Consultant
MdB Management & Consulting

Ook dit e-book over agile requirements is weer praktisch en nuttig. Helder leesbaar als altijd en vaak geen woord teveel.

Jan-Bart Laan

Business Analist
Ordina

Dank je, Nicole, voor de update van je e-book ‘Agile Requirements’. Ik vind het zeer verhelderend en bruikbaar.

Ton Aarts

Informatieanalist
VGZ

E-book Vliegende start als agile analist

Nicole, ik heb een deel van je e-book gebruikt als inspiratie voor een requirements training die ik zelf gaf aan twee afdelingen bij ons.

Robert Fontein

Senior IT Solution Designer B2B
VodafoneZiggo

Het e-book ‘Vliegende start als agile analist’ opende bij ons het gesprek. Ik vind het e-book nuttig, to-the-point en goed leesbaar.

Peter Kalmijn

Business Analist
Atos

Prima e-book, zeer herkenbaar en duidelijk opgeschreven. Bedankt voor het e-book ‘Vliegende start als agile analist’.

drs. ing. Peter Cleton

Zelfstandig Programma-/Projectmanager en Business Consultant