De workshop van Michel was een groot succes. Ik had hoge verwachtingen, maar zelfs die zijn overtroffen. Michel had een heel helder en duidelijk verhaal en het sloot heel goed aan bij de behoefte van de KvK analisten. Interactie was er volop en Michel sloot af met een leuke oefening om de belangrijkste verbeterpunten boven tafel te krijgen. Grote klasse!

Peter van der Linden

Agile Business Informatiemanager
Kamer van Koophandel

Wat ik vooral goed vond aan de training is dat je de valkuilen van agile werken ook aan den lijve ervaart in de oefeningen die we deden. Nuttige training met goede groeps­interactie.

Lieve Velghe

Product Owner
TVH Group

Ik vond de interactie tussen docent en groep erg goed. De training die Reaco Academy op mijn verzoek gaf, heeft veel bijgedragen aan het teamproces. Met veel praktijk en weinig theorie werd de boodschap dat we meer functioneel moeten blijven doorvragen haarfijn overgebracht.

Arthur van Rooij

Manager ICT Advice & Projects
Deltares

Naar aanleiding van de training ga ik zeker de waarom-vraag veel vaker stellen. In gesprek blijven met stakeholders is super belangrijk.

Klaske de Hoop

Manager Data & Analytics
Hogeschool Utrecht

Very good training on agile requirements with great examples, explanation, ‘games’ and exercises. We also had interesting discussions within the team and with the product owners.

André van den Berg

Senior Business Analyst
DAF Trucks

De training ‘User stories schrijven’ heeft mij geholpen om het probleem van de klant echt duidelijk te krijgen. Nu beland ik niet meer in de uitvoermodus (u vraagt, wij draaien).

Hellen Megens

Product Owner
Redhotminute

Nicole is een bevlogen trainer die zeer goed in staat is om de essentie van het vakgebied over te brengen. Daarbij hanteert ze een boeiende mix van theoretische uitleg en veel praktijkoefeningen. En vanwege haar grote ervaring bij diverse bedrijven kan zij haar verhaal ondersteunen met veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Norbert Lourijsen

Lead Business Analist
Rabobank Nederland

De training bracht scherp in beeld dat er voor agile denken en agile werken veel meer nodig is dan een boekje over scrum lezen. Er werd goed inzichtelijk gemaakt wat je daarvoor wel moet doen.

Frank ter Brugge

Consultant
New Nexus

Ik heb vooral geleerd om bewuster om te gaan met stakeholders. Verder vond ik de training ‘User stories, zo doe je dat’ motiverend en het heeft me meer inzicht in het uitwerken van user stories gegeven.

Joan Lacet

Business Intelligences Analyst
Hogeschool Utrecht

Ondanks het feit dat we bij DUO denken dat we agile al toepassen, gaf de Agile requirements training nog veel nieuwe informatie. Nicole gaf ons een gedegen training met veel ruimte voor eigen inbreng en met goede feedback.

Erik Hummel

Functioneel Ontwerper
DUO

De Agile training was goed toegespitst op onze werkzaamheden. Alles wat we hadden voorbesproken kwam aan de orde in de training voor ons op maat was gemaakt. Ik ga hem ook aanbevelen aan een met ons direct samenwerkende afdeling.

Simon Reuter

Senior Functioneel Ontwerper
UWV

Nicole weet heel veel over requirements en weet haar kennis zodanig over te brengen dat het niet saai wordt. Dat betekent veel interactie, genoeg ruimte voor vragen (die goed beantwoord worden) en veel tijd om te oefenen. Hierdoor beklijft de lesstof goed. Voor mij heeft de training behoorlijk wat eye-openers opgeleverd.

Ron van der Poel

Business Information Analyst
Rabobank

Het proces om tot agile requirements te komen en de ervaringen van andere bedrijven daarmee waren zeer interessant. Wij kunnen dit direct toepassen.

Jeroen Geerts

Senior Informatie Analist
DELA

Ik vond het een zeer nuttige en verhelderende training, zeker als je al in een agile/scrum-omgeving werkt. Ik weet nu op welke punten onze werkwijze afwijkt van agile en hoe we hem kunnen verbeteren.

Enrico Beekmans

Functioneel Ontwerper
Ministerie van OCW

Ik ben blij dat er veel interactie was en er goede voorbeelden werden gegeven. Dank voor de goede en heldere requirementstraining, Michel. Je was een leuke docent.

Niels Bloembergen

Business Analist
Alliade

De training ‘Requirements in een agile omgeving’ was een goede mix van theorie en oefening in de praktijk. De trainer wist de inhoud goed aan te laten sluiten bij de verscheidenheid aan deelnemers.

Pieter IJlst

Business Analist
BNG Bank

De training die bij ons in-house werd gegeven was goed toegespitst op de praktijk. Vooral met de tips en tricks om jezelf scherp te houden bij het uitvragen van de klantvraag ben ik erg blij.

Chiel van Helden

Product Owner
Redhotminute

Als analist heb ik tijdens de agile requirements training goede richtlijnen gekregen om beter agile te werken. De training sloot perfect aan op de behoeften van de groep doordat de trainer op de juiste momenten inhoudelijke verdieping gaf.

Lydia Rademaker

Business Analist
New Nexus

Tijdens de training heb ik ervaren hoe belangrijk het is om mensen te laten uitpraten en niet te snel met oplossingen te komen.

Marieke Vandamme

Senior Software Engineer
TVH

Tijdens de interactieve en leerrijke requirements­training heb ik veel bruikbare en nuttige tips gekregen. Vooral het enthousiasme van de docent sprak me ook aan.

Charlotte D’hondt

Functioneel Analist
TVH

Ik vond het leuk en verhelderend om te ervaren hoe het is om goed uit te vragen, tijdens de ‘vraag achter de vraag’ training die ze speciaal voor ons hadden samengesteld.

Remco Minnen

Manager ICT Frontoffice
Deltares

De agile requirements training bij ons in-house was erg op de praktijk toegespitst. Het heeft voor mij het een en ander praktisch inzichtelijk gemaakt.

Mies Dekker

Traffic Manager
Malmberg

Nicole bracht een goed en helder verhaal tijdens de training over requirements in een agile omgeving. Ik weet nu hoe je met een agile benadering het grote verschil kunt maken ten opzichte van een benadering vanuit waterval.

Koos van Dijk

Functioneel Ontwerper
TKP Pensioen

Ik vond de agile requirements training zeer interessant en kan hem goed toepassen. Ik ga dingen nu zeker anders aanpakken. Vooral hoe anderen met agile requirements omgaan en hoe het beter en efficiënter kan, vond ik erg waardevol om te horen.

Sanne Oosterloo

Functioneel Ontwerper
DUO

Verfrissende en duidelijke training. Ik vond de interactie tussen de trainer en de deelnemers erg plezierig. Het heeft me de ogen geopend, vooral met betrekking tot het stellen van vragen over de huidige situatie.

Thomas Janssen

Lead Engineer
Huisman Equipment B.V.

De training ‘User stories en requirements’ heeft bij ons intern de discussie goed op gang gebracht. Ik ben blij met de aanzetten tot nadenken over toepassing in onze huidige werkwijze.

Renske de Bruin

Traffic Manager
Malmberg

Verhelderend en to the point, dat zijn voor mij de kernwoorden van de training ‘Uitvragen functionele klantvraag’. Ook fijn dat de docent ruimte gaf tot discussie.

Patrick Sulzle

IT Architect
Deltares

Het belangrijkste dat ik geleerd heb is doorvragen met open vragen om exact te weten wat er verwacht wordt.

Tine Vandewalle

Business Solution Advisor
TVH

‘Agile requirements in de praktijk’ is een goede training over alles wat er bij agile requirements komt kijken. Ik vond de ruimte die er was voor de ervaringen van de deelnemers bijzonder prettig en leerzaam.

Oscar van Marle

Informatie Analist
VWE

Nicole gaf duidelijke uitleg en had veel geduld tijdens de Agile requirements training. Er zaten goede opdrachten in die de theorie helder maken. Het volgen van deze training is voor ons een must gebleken om Scrum succesvol in te voeren.

Pieter Bak

Informatie Analist
vts Politie Nederland

Ik heb veel geleerd tijdens de Requirements training van Reaco Academy. Ik weet nu onder andere hoe de juiste vragen te stellen. Het was erg interessant en leerzaam.

Frans Vermeulen

CAD Application Engineer
Huisman Equipment B.V.

De requirementstaining die de business analisten hebben gekregen, was voor ons zeer nuttig en waardevol. Ik vond het vooral goed dat er veel verschillende facetten rondom requirements aan de orde zijn gekomen.

Roelof Moorlag

Senior Projectmanager Informatisering
Alliade

Ik vond de training die bij ons in-house werd gegeven verhelderend en leerrijk. Het was goed dat er bepaalde punten werden blootgelegd waar we zelf na de training verder mee kunnen.

Joey Devos

Functioneel Business Analist
TVH

Ik vond het fijn dat er tijdens de agile requirements training veel goede voorbeelden verder gegeven en dat we aan eigen cases konden werken. Verder had de training ook een goede opbouw.

Sam Kostany

Java Programmeur
Onderwijsinspectie

In de verhelderende requirementstraining van Reaco Academy heb ik tips en tricks gekregen hoe ik tot goede requirements kan komen. Ik heb geleerd hoe ik voortaan met het denken in oplossingen om moet gaan.

Ruby-Ann Djasmadi

Business Analist
Alliade

De training ‘Agile requirements en user stories’ die bij ons in house is gegeven, was verhelderend. De training kende een logische opbouw en de grondige kennis van de docent maakte het mogelijk om de diepte in te gaan.

Dé Engel

Functioneel Applicatiebeheerder
Onderwijsinspectie

For me the Agile requirements training was eye opening. I learned how we can make our way of working more efficient. The practical examples where very helpful.

Kenneth Fransen

Business Analyst
DAF Trucks