Wat deelnemers zeggen

De online training ‘Juwelen van user stories’

Een goede training, mijn complimenten. Ik heb de video’s regelmatig stil gezet omdat de informatie­dichtheid hoog is, prima. Ik vond het prettig om zo gestructureerd suggesties te krijgen om de user stories op te splitsen. De voorbeelden waren illustratief. Dit gaat me zeker helpen om tot een betere opsplitsing van de user stories te komen.

Mariëlle Timmer

Senior Researcher Food Informatics, Wageningen University & Research

Met de training heb ik een aantal concrete hulpmiddelen in handen gekregen om mijn stories - die meestal te groot waren voor in een sprint - op te knippen in kleinere stories. De manier waarop je dat doet helpt me ook om met de klant de echte businesswaarde in kaart te brengen.

Stef Akkerman

Requirements Engineer, New Nexus

Ik heb veel gehad aan de modules van de online training ‘Juwelen van user stories’, in het bijzonder aan de vele voorbeelden. De training bevatte dingen waarvan ik zelf al het gevoel had dat het niet goed ging en waarvan ik nu de juiste werkwijze weet.

Ingrid van Oorschot

Informatie Analist, Sogeti

Ik heb in weinig tijd veel kennis opgedaan bij het volgen van de online training ‘Juwelen van user stories’. Bovendien heeft het me nieuwe inzichten en stof tot nadenken over onze huidige werkwijze gegeven.

Bob Kennedy

Requirements Engineer, Definit BV

Ik heb met veel plezier ‘Juwelen van user stories’ van Nicole gevolgd. De training was helder en duidelijk. Een aanrader voor analisten en product owners.

Hans Soepnel

Service Manager, ApplicationNet

Tips over agile requirements

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link