Bewonderings­waardig zijn Priya’s praktijk­ervaring en ruime kennis, zelfvertrouwen en overtuiging als requirement specialist. Ook de rust en beheersing bij de kennis­overdracht hebben we als zeer professioneel en tactvol ervaren. En om het niet te hebben over haar humor gedurende de colleges. In één woord gewoon geweldig. Thank you Priya, you are the best!

Ruben Julen

Docent
Hogeschool Windesheim

We hebben tijdens de learning-on-the-job onder andere een workshop gehad om te leren werken met de story mapping techniek. Michel, de trainer, was flexibel en speelde goed in op het publiek tijdens de workshop.

Frank van Woesik

Projectmanager ICT

Nicole heeft mij en een Rabobank collega op een zeer efficiënte en professionele wijze naar het niveau van expert op requirements gebied getild. Bepalend voor het behaalde succes zijn daarbij haar zeer diepgaande kennis en haar vermogen om dit op anderen over te dragen geweest.

Kees Timmers

Business Analist
Rabobank Nederland

Nicole, ik ben onder de indruk van je meedenken en de aangeboden oplossingen. Hartverwarmend. Het komt niet vaak voor dat iemand zo tof reageert en meedenkt en praktische oplossingen biedt. Ontzettend bedankt daarvoor.

Josje Burghout

Zelfstandige Informatie Specialist

Ik heb Priya leren kennen als een zeer deskundige en klantgerichte adviseur op het gebied van agile, product vision, user stories etc. Ze gaf me een volledig uitgewerkt script voor een workshop, inclusief onderbouwing. Ik heb het daarna letterlijk toegepast en het werkte erg goed. Enthousiaste reacties van de deelnemers dat ze nu eindelijk inzicht hadden gekregen in zowel de product visie als de prioriteiten van hun stakeholders.

Daan van Reenen

Zelfstandig Consultant en Programmamanager

Nicole, Ik volg altijd je posts op LinkedIn en verbaas me altijd weer dat je met zulke concrete en praktische informatie komt die je zo kunt toepassen in de praktijk! Dank daarvoor.

Ajay Ramkisoen

Zelfstandig projectleider

Nicole is the person who always knows when to ask that extra ‘why’ when she is writing requirements and challenges you to think exactly what you need.

Cor Koert

Senior Advisor and Product Owner
Port of Rotterdam

Nicole heeft de organisatie geholpen de vraag van de business te verduidelijken in business- en gebruikersrequirements. Het is hierdoor gemakkelijker geworden om de vraag van de business over te dragen aan de interne IT ontwikkelaar. Met de introductie van de rol ‘intaker’ heeft zij het requirementsmanagementproces vereenvoudigd en versneld.

Petra Groen

Manager
Gemeente Amsterdam

We waarderen het vooral dat Priya inzoomde op de rol van de analist en waar kansen etc. liggen. En ook dat ze haar persoonlijke ervaringen met ons deelde werd erg gewaardeerd.

Ellen Ippel

Senior Adviseur Analyse
DUO

Nicole is een requirements expert die ook heel goed kennis kan overdragen. Als het nodig is, geeft zij op gepaste manier tegengas. Daarom vind ik haar een waardevolle sparringpartner. Het Handboek Requirements is een hard bewijs van haar deskundigheid. Het boek is een must voor informaticastudenten, -docenten, ICT’ers en opdrachtgevers.

Hossein Chamani

Lecturer
Hogeschool Rotterdam

Nicole kan haar ervaring en deskundigheid op requirementsgebied goed vertalen naar de alledaagse praktijk van onze organisatie en de verschillende perspectieven die mensen hebben. Haar ‘lastige’ waarom-vragen hebben mij veel inzicht gegeven in mijn eigen werkwijze.

Edgar van der Kolk

Changemanager
Dienst Belastingen Gemeente Amsterdam

Nicole heeft ons als business consultants binnen de ANWB geholpen bij de verdere professionalisering op het gebied van requirements. Zij weet een grote kennis op dit vakgebied te combineren met scherpe analyses en kwalitatief goede feedback.

Duco Politiek

Lead Business Consultant
ANWB