Tijdens de zeer interactieve en leerzame masterclass heb ik belangrijke technieken en aandachtspunten gekregen. Nicole is een deskundige trainster die in de praktijk goed bruikbare tips geeft.

Paul Vetter

Business Consultant Office 365
Coyouser ICT Advies

Tijdens de masterclass heb ik kennis gemaakt met een boel nieuwe requirements technieken. Ook het belang om mensen mee te krijgen werd benadrukt. De theorie was goed onderbouwd. Fijn dat er veel interactie, oefeningen en discussies waren.

Jip Schwering

Agile Business Analist
Trivento

De praktijkgerichte agile requirements masterclass was exact wat ik nodig had voor mijn werk. Ik kon meteen de volgende dag al vruchten plukken van de opgedane kennis in de training.

Marco van den Berg

Zelfstandige Business Analist

Tijdens de masterclass heb ik tips en tools gekregen over hoe om te gaan met een niet volledige agile omgeving, bijvoorbeeld hoe agile development te starten met vooraf opgestelde requirements.

Marc van Bommel

Agile Projectmanager
Socratec Innovatieprojecten

Ik heb geleerd om doelgericht in plaats van oplossingsgericht naar projecten te kijken. Bij mijn dagelijks werk gaan vooral de technieken om requirements en doelen te achterhalen én om user stories kleiner te maken, me bijzonder helpen.

Martijn de Beer

BI/DWH Specialist
MN

Hoe ik in oplossingen denken kan voorkomen, was voor mij het belangrijkste dat ik geleerd heb op de boeiende masterclass ‘Hoe je agile en traditionele requirements technieken combineert’.

Matthijs van Kempen

Zelfstandige Analist / Architect

De masterclass heeft me een goede classificatie van een veelheid aan agile en traditionele requirements ­technieken gegeven. Ik ga de scheiding tussen oplossings- en doelgericht managen zeker toepassen in mijn werk.

Ton Smeets

Informatie Analist
Kas Bank

Ik heb veel gehad aan de masterclass ‘Doelgericht requirements achterhalen in een complexe omgeving’ en kan het in verschillende situaties, organisaties en projecten gebruiken. Wat ik bijvoorbeeld ga toepassen zijn de Doelenladder, Story Mapping en Given When Then.

Nynke Zwart

Zelfstandige Informatie en Business Analist

Dat er tijdens de masterclass een breed scala aan praktijk­situaties met de geëigende aanpakken werd behandeld, sprak me in het bijzonder aan. Ik heb een goed overzicht van de mogelijke aanpakken en technieken gekregen.

Harm Losekoot

Zelfstandige Consultant

De masterclass ‘Hoe je agile en traditionele technieken combineert’ heeft me een praktisch denkraam voor hybride organisaties gegeven. Ik kijk nu anders aan tegen de verschillen tussen agile en waterval.

Michiel Flapper

Informatie Analist
CAK