De oefeningen met de overtuigingen waren een schot in de roos en dwongen me tot nadenken. Door dit programma ben ik me bewuster geworden van de agile gedachte. Nicole, dank je wel voor deze fijne manier om mijn kennis te verdiepen.

Frank Wulms

Testengineer / Analist
ilionx

De agile aanpak en de veranderde ziens­wijze op requirements die daarbij hoort, komen in de training duidelijk naar voren. Vooral ook goed, om van een vakgenoot, te horen waarom die andere kijk nog niet zo vreemd en eigenlijk heel logisch is.

Bertrand de Neve

Consultant
De Neve IT Consulting

Het programma liet mij zien wat de rol van een analist in agile projecten is. Ik kan nu met de aangereikte handvatten verder aan de slag. De oefeningen hebben mij een helder inzicht in het verschil tussen de traditionele aanpak en de agile aanpak gegeven. En ik heb geleerd wanneer een agile aanpak de juiste aanpak is.

Leander Stellemans

Analist
Voogd & Voogd

Door het programma ‘Meester in agile requirements’ is onze kijk op requirements gekanteld en onze werkwijze versimpeld en versneld. De business heeft er op meerdere vlakken voordeel van: minder overleg, kortere lijnen, meer en betere waar voor hun geld.

Jack Broeren

Ontwerper
Vektis