Door het boek zie ik nu welke denkfouten wij gemaakt hebben en op welke punten onze werkwijze nog verbeterd kan worden. Thanx voor de inzichten. Het boek is fantastisch geschreven.

Harry Friemann

Product Owner en Software Engineer
Swisslog Healthcare

Het boek heeft mij als startende product owner de nodige inzichten gegeven om dingen anders op te pakken. Eén daarvan is meer in gesprek gaan met stakeholders. Alles wordt duidelijk uitgelegd en is ook voor starters goed te volgen.

Edith de Gruijl

Informatie Analist
Skal Biocontrole

Het boek is sterk geschreven en staat vol met tips en inzichten. In hoofstuk 4 bijvoorbeeld staat een mooi inzicht over het accepteren van onzekerheden en wijzigingen. Al meteen in hoofdstuk 2 had je me echt beet, Nicole. Ik vind het een erg handig boek dat ik ga aanbevelen aan mijn collega’s bij Breinstein.

Maurits van Dijk

Scrum Master
Breinstein

Dat de toegevoegde waarde van analisten groot is in Scrum, is een mooi inzicht dat ik uit het boek heb gehaald. En dat requirements elke Sprint Review getoetst moeten worden.

Anne Breimer

Product Ontwikkelaar
UWV

Dit is een mooi boek voor analisten en Product Owners die willen groeien in hun rol. Met dit boek kun je het Agile gericht werken sneller en beter onder de knie krijgen.

Sjaak Kerkhof

Coach
Succesklus