Tevreden klanten

We zijn blij dat we zoveel analisten kunnen helpen met de kennis die we delen.

Dit horen we van ze terug:

In-house trainingen

De training die Nicole bij ons in-house heeft gegeven was goed toegespitst op de praktijk. Vooral met de tips en tricks om jezelf scherp te houden bij het uitvragen van de klantvraag ben ik erg blij.

Chiel van Helden

Product Owner, Redhotminute

Training-on-the-job

Nicole heeft mij en een Rabobank collega op een zeer efficiënte en professionele wijze naar het niveau van expert op requirements gebied getild. Bepalend voor het behaalde succes zijn daarbij haar zeer diepgaande kennis en haar vermogen om dit op anderen over te dragen geweest.

Kees Timmers

Business Analist, Rabobank Nederland

Webcolleges detailniveau agile requirements

Aan de hand van veel praktische voorbeelden en heldere uitleg heb ik in dit online programma geleerd hoe ik agile requirementstechnieken succesvol toepas, en welke rol analisten in een agile project vervullen.

Christ Klinkenberg

Informatie Analist, Ctac

Videocursus User stories splitsen

Met de cursus ‘User stories splitsen met behoud van businesswaarde’ heb ik een aantal concrete hulpmiddelen in handen gekregen om mijn stories - die meestal te groot waren voor een sprint - op te knippen in kleinere stories. De manier waarop je dat doet helpt me ook om met de klant de echte businesswaarde in kaart te brengen.

Stef Akkerman

Requirements Engineer, New Nexus

Cursus Doorgronden van agile requirements

De cursus liet mij zien wat de rol van een analist in agile projecten is. Ik kan nu verder me de handvatten uit de cursus aan de slag. De oefeningen hebben mij een helder inzicht in het verschil tussen de traditionele aanpak en de agile aanpak en ik heb geleerd wanneer een agile aanpak de juiste aanpak is.

Leander Stellemans

Analist, Voogd & Voogd

Klassikale trainingen

Ik heb geleerd om doelgericht in plaats van oplossingsgericht naar projecten te kijken. Bij mijn dagelijks werk gaan vooral de technieken om requirements en doelen te achterhalen én om user stories kleiner te maken, me bijzonder helpen.

Martijn de Beer

BI/DWH Specialist, MN

E-books

Bij het inrichten van processen en het aanschaffen van systemen helpt dit e-book om op een pragmatische wijze aan te geven welke stappen belangrijk zijn, in welke volgorde en wie daarbij betrokken moeten worden. Iedere organisatie zou het moeten lezen, vind ik.

Marty den Boer

Zelfstandig Consultant, MdB Management & Consulting

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link