Wat cursisten zeggen

Webcolleges detailniveau agile requirements

Het programma heeft me de nodige inzichten verschaft over hoe ik mijn rol concreet moet invullen. Het heeft me geholpen de juiste focus te houden, wat een zekere rust geeft. Ook voor de business is het simpeler geworden, omdat er nu niet meer te ver in de toekomst wordt gekeken. Zowel business als ontwikkelteam kunnen nu meer begrip voor elkaar opbrengen. Dat heeft de samenwerking vergemakkelijkt en tot meer wederzijds vertrouwen geleid. Dankjewel daarvoor.

Met de opdrachten en de coaching werd me een spiegel voorgehouden van m'n eigen functioneren. De feedback die ik ontving hielp dikwijls om de inzichten die ik had opgedaan te bevestigen of bij te sturen.

Cris Poelemans

IT Applicatie Analist, Mazda Motor Logistics Europe

Belangrijk leerpunt voor mij is geweest dat het team kan helpen met het opstellen van de specificaties. Mijn focus moet liggen op het overbrengen van de requirements en het team moet de requirements begrijpen. Daarna kunnen we samen de oplossing bepalen. Dit cursusprogramma is met name interessant als je tijdens de transitie stap voor stap agile requirements wilt invoeren of verbeteren.
De webcolleges waren duidelijk en de feedback die ik kreeg helder. Ik heb de coaching als prettig ervaren en de sfeer was vriendelijk.

Sven Nabuurs

Product Owner, Planon Software

Ik ben vooral (nog) bewuster bezig met de vraag “En wat voegt het toe voor de business?”. Langzaam maar zeker merk ik dat meer collega’s dit gaan overnemen. Met de uitleg in de webcolleges kan ik mijn zienswijzen onderbouwen en zo bijdragen aan de transitie naar agile binnen heel CBS

Armgard Jacobs

Business Analist, CBS

In de webcolleges werd ik gestimuleerd om steeds de theorie te toetsen aan mijn eigen praktijk. Voor mij was het heel zinvol om daar via coaching feedback op te krijgen van buiten mijn eigen organisatie. Ik weet nu hoe ik mijn werkzaamheden als analist beter kan uitvoeren, waardoor ik meer toegevoegde waarde heb in een agile wereld.

Martijn den Hertog

Functioneel Beheerder, Stedin

De stof zet je echt aan tot nadenken. Door de opdrachten werd ik gedwongen om m’n gedachten helder te krijgen om ze daarna op te kunnen schrijven en in te leveren. Het online trainings- en coachingsprogramma heeft ons geholpen onze mening beter te onderbouwen richting het management.

Marcel Wieser

Business Analist, CBS

De webcolleges zijn zeer praktijkgericht en veel van de beschreven situaties vond ik erg herkenbaar. Nicole geeft niet alleen goede tips, maar laat je ook nadenken over je eigen werksituatie. Ik heb geleerd hoe je zelf als analist onderdelen in het proces kunt veranderen en zo meer gebruik kan maken van de voordelen van agile werken. Aanrader voor analisten die in een hybride omgeving werken of in de transitie zitten naar agile werken.

Pauline van der Haagen

Senior Informatie Analist en Product Owner, Keylane

De webcolleges voelen aan als bakens voor analisten in een agile omgeving. Goed opgebouwd, concreet en heel begrijpbaar komen alle aspecten van ons werk aan bod. Met de vele tips kan je direct aan de slag: ik pas ze dagelijks toe!

Koen Moreels

Functioneel Analist, NN Insurance Belgium

Aan de hand van veel praktische voorbeelden en heldere uitleg heb ik in dit online programma geleerd hoe ik agile requirementstechnieken succesvol toepas, en welke rol analisten in een agile project vervullen.

Christ Klinkenberg

Informatie Analist, Ctac

Compliment voor de manier waarop je de webcolleges hebt ingestoken. Ik vind de stof heel helder en heel concreet. Het geeft precies de antwoorden waarnaar ik op zoek ben.
Ook de opdrachten en de interactie vind ik uitstekend!

Peter van der Linden

Informatie Analist, OSI-8 Detachering

Het cursusprogramma van Nicole en Priya laat zien dat het beroep van requirementsanalist nog steeds van toegevoegde waarde is, juist in een agile werkomgeving. Ik heb veel gehad aan de handvatten om succesvol om te gaan met stakeholders.

Henk van Malsen

Informatie Analist, Politie Zeeland-West Brabant (vandaar geen foto)

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link