Wat cursisten zeggen

In-house trainingen

Wat ik vooral goed vond aan de training is dat je de valkuilen van agile werken ook aan den lijve ervaart in de oefeningen die we deden. Nuttige training met goede groeps­interactie.

Lieve Velghe

Product Owner, TVH Group

Ik vond de interactie tussen docent en groep erg goed. De training 'Uitvragen functionele klantvraag' die Reaco Academy op mijn verzoek gaf, heeft veel bijgedragen aan het teamproces. Met veel praktijk en weinig theorie werd de boodschap dat we meer functioneel moeten blijven doorvragen haarfijn overgebracht.

Arthur van Rooij

Manager ICT Advice & Projects, Deltares

De requirementstaining die de business analisten hebben gekregen, was voor ons zeer nuttig en waardevol. Ik vond het vooral goed dat er veel verschillende facetten rondom requirements aan de orde zijn gekomen.

Roelof Moorlag

Senior Projectmanager Informatisering, Alliade

Ik heb vooral geleerd om bewuster om te gaan met stakeholders. Verder vond ik de training 'User stories, zo doe je dat' motiverend en het heeft me meer inzicht in het uitwerken van user stories gegeven.

Joan Lacet

Business Intelligences Analyst, Hogeschool Utrecht

Heel fijn dat we tijdens de in-house training samen als team de focus konden leggen op verbeterpunten in ons huidige proces.

Klaske de Hoop

Manager Business Intelligence Competency Center, Hogeschool Utrecht

De training die Nicole bij ons in-house heeft gegeven was goed toegespitst op de praktijk. Vooral met de tips en tricks om jezelf scherp te houden bij het uitvragen van de klantvraag ben ik erg blij.

Chiel van Helden

Product Owner, Redhotminute

Als analist heb ik tijdens de Agile Requirements training goede richtlijnen gekregen om beter agile te werken. De training sloot perfect aan op de behoeften van de groep doordat Nicole op de juiste momenten inhoudelijke verdieping gaf.

Lydia Rademaker

Business Analist, New Nexus

Ik vond het een zeer nuttige en verhelderende cursus, zeker als je al in een Agile/Scrum-omgeving werkt. Ik weet nu op welke punten onze werkwijze afwijkt van agile en hoe we hem kunnen verbeteren.

Enrico Beekmans

Functioneel Ontwerper, Ministerie van OCW

De training 'User stories en requirements' heeft bij ons intern de discussie goed op gang gebracht. Ik ben blij met de aanzetten tot nadenken over toepassing in onze huidige werkwijze.

Renske de Bruin

Traffic Manager, Malmberg

Tijdens de interactieve en leerrijke requirements­training heb ik veel bruikbare en nuttige tips gekregen. Vooral het enthousiasme van de docent sprak me ook aan.

Charlotte D'hondt

Functioneel Analist, TVH

De agile requirements training bij ons in-house was erg op de praktijk toegespitst. Het heeft voor mij het een en ander praktisch inzichtelijk gemaakt.

Mies Dekker

Traffic Manager, Malmberg

De training ‘User stories schrijven’ heeft mij geholpen om het probleem van de klant echt duidelijk te krijgen. Nu beland ik niet meer in de uitvoermodus (u vraagt, wij draaien).

Hellen Megens

Product Owner, Redhotminute

Ondanks het feit dat we bij DUO denken dat we agile al toepassen, gaf de Agile Requirements training nog veel nieuwe informatie. Nicole gaf ons een gedegen cursus met veel ruimte voor eigen inbreng en met goede feedback.

Erik Hummel

Functioneel Ontwerper, DUO

Nicole brengt scherp in beeld dat er voor agile denken en agile werken veel meer nodig is dan een boekje over Scrum lezen. Tijdens de training maakt ze inzichtelijk wat je daarvoor moet doen.

Frank ter Brugge

Consultant, New Nexus

Nicole bracht een goed en helder verhaal tijdens de training over requirements in een agile omgeving. Ik weet nu hoe je met een agile benadering het grote verschil kunt maken ten opzichte van een benadering vanuit waterval.

Koos van Dijk

Functioneel Ontwerper, TKP Pensioen

Ik vond de Agile Requirements training zeer interessant en kan hem goed toepassen. Ik ga dingen nu zeker anders aanpakken. Vooral hoe anderen met agile requirements omgaan en hoe het beter en efficiënter kan, vond ik erg waardevol om te horen.

Sanne Oosterloo

Functioneel Ontwerper, DUO

De Agile-training was goed toegespitst op onze werkzaamheden. Alles wat we hadden voorbesproken kwam aan de orde in de training die Nicole voor ons op maat had gemaakt. Ik ga hem ook aanbevelen aan een met ons direct samenwerkende afdeling.

Simon Reuter

Senior Functioneel Ontwerper, UWV

Verhelderend en to the point, dat zijn voor mij de kernwoorden van de training ‘Uitvragen functionele klantvraag’. Ook fijn dat de docent ruimte gaf tot discussie.

Patrick Sulzle

IT Architect, Deltares

Nicole is een bevlogen docent die zeer goed in staat is om haar cursisten de essentie van het vakgebied bij te brengen. Daarbij hanteert ze een boeiende mix van theoretische uitleg en veel praktijkoefeningen. En vanwege haar grote ervaring bij diverse bedrijven kan zij haar verhaal ondersteunen met veel voorbeelden uit de dagelijkse praktijk.

Norbert Lourijsen

Lead Business Analist, Rabobank Nederland

Agile requirements in de praktijk’ is een goede training over alles wat er bij agile requirements komt kijken. Ik vond de ruimte die er was voor de ervaringen van de cursisten bijzonder prettig en leerzaam.

Oscar van Marle

Informatie Analist, VWE

Nicole gaf duidelijke uitleg en had veel geduld tijdens de Scrum training. Er zaten goede opdrachten in die de theorie helder maken. Het volgen van deze training is een must om Scrum succesvol in te voeren.

Pieter Bak

Informatie Analist, vts Politie Nederland

Het proces om tot agile requirements te komen en de ervaringen van andere bedrijven daarmee waren zeer interessant. Wij kunnen dit direct toepassen.

Jeroen Geerts

Senior Informatie Analist, DELA

Ik vond de training die bij ons in-house werd gegeven verhelderend en leerrijk. Het was goed dat er bepaalde punten werden blootgelegd waar we zelf na de training verder mee kunnen.

Joey Devos

Functioneel Business Analist, TVH

Ik heb de praktijkgerichte Agile Requirements training gevolgd. Het was exact wat ik nodig had voor mijn werk. Ik kon meteen de volgende dag al vruchten plukken van de opgedane kennis in de training.

Marco van den Berg

Zelfstandige Business Analist

Ik vond het fijn dat er tijdens de agile requirements training veel goede voorbeelden verder gegeven en dat we aan eigen cases konden te werken. Verder had de training ook een goede opbouw.

Sam Kostany

Java Programmeur, Onderwijsinspectie

Ik ben blij dat er veel interactie was en er goede voorbeelden werden gegeven. Dank voor de goede en heldere requirementstraining. Je was een leuke docent.

Niels Bloembergen

Business Analist, Alliade

De training 'Agile requirements en user stories' die bij ons in house is gegeven, was verhelderend. De training kende een logische opbouw en de grondige kennis van de docent maakte het mogelijk om de diepte in te gaan.

Dé Engel

Functioneel Applicatiebeheerder, Onderwijsinspectie

In de verhelderende requirementstraining van Reaco Academy heb ik tips en tricks gekregen hoe ik tot goede requirements kan komen. Ik heb geleerd hoe ik voortaan met het denken in oplossingen om moet gaan.

Ruby-Ann Djasmadi

Business Analist, Alliade

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link