Wat cursisten zeggen

Masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’

De masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’ hielp mij om de verschillen te begrijpen tussen user stories en traditionele requirements. Hierdoor kan ik user stories nu op een veel betere manier toepassen in onze agile projecten.

Rob van Haarst

Senior Software Consultant, USoft

Ik heb met veel plezier de online masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’ van Nicole gevolgd. De training was helder en duidelijk. Een aanrader.

Hans Soepnel

Service Manager, ApplicationNet

Ik heb in weinig tijd veel kennis opgedaan bij het volgen van de masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’. Bovendien heeft het me nieuwe inzichten en stof tot nadenken over onze huidige werkwijze gegeven.

Bob Kennedy

Requirements Engineer, Definit BV

Ik heb veel gehad aan de modules van de masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’, in het bijzonder aan de vele voorbeelden in module 1. Vooral de tweede module bevatte dingen waarvan ik zelf al het gevoel had dat het niet goed ging en waarvan ik nu de juiste werkwijze weet.

Ingrid van Oorschot

Informatie Analist, Sogeti

Met de masterclass ‘Vervolmaken van je user stories’ heb ik een aantal concrete hulpmiddelen in handen gekregen om mijn stories - die meestal te groot waren voor een sprint - op te knippen in kleinere stories. De manier waarop je dat doet helpt je ook om met de klant de echte businesswaarde in kaart te brengen.

Stef Akkerman

Requirements Engineer, New Nexus

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link