Wat cursisten zeggen

Training-on-the-job

We hebben tijdens de training-on-the-job onder andere een workshop gehad om te leren werken met de Story Mapping techniek. De trainer was flexibel en speelde goed in op het publiek tijdens de workshop.

Frank van Woesik

Projectmanager ICT

De expert review heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb handvatten voor een gedegen aanpak gekregen en weet nu hoe ik dit succesvol tot uitvoering kan brengen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Een 1-op-1 expert review is een aanrader voor iedereen die wel bekend is met de theorie maar meer diepgang en persoonlijke aanwijzingen wil.

Casper Steenbergen

Consultant, IV-experts.com

Nicole de Swart is een Requirements Expert die ook heel goed kennis kan overdragen. Als het nodig is, geeft zij op gepaste manier tegengas. Daarom vind ik haar een waardevolle sparringpartner. Het Handboek Requirements is een hard bewijs van haar deskundigheid. Het boek is een must voor informaticastudenten, -docenten, ICT’ers en opdrachtgevers.

Hossein Chamani

Lecturer, Hogeschool Rotterdam

Nicole kan haar ervaring en deskundigheid op requirementsgebied goed vertalen naar de alledaagse praktijk van onze organisatie en de verschillende perspectieven die mensen hebben. In de training-on-the-job stelt ze altijd een lastige vraag: waarom? Die ‘lastige’ waarom-vragen hebben mij veel inzicht gegeven in mijn eigen werkwijze bij het ontvangen en doorzetten van verzoeken tot wijziging.

Edgar van der Kolk

Changemanager, Dienst Belastingen Gemeente Amsterdam

Nicole is the person who always knows when to ask that extra ‘why’ when she is writing requirements and challenges you to think exactly what you need.

Cor Koert

Senior Advisor and Product Owner, Port of Rotterdam

Nicole, ik ben onder de indruk van je meedenken en de aangeboden oplossingen. Hartverwarmend. Het komt niet vaak voor dat iemand zo tof reageert en meedenkt en praktische oplossingen biedt. Ontzettend bedankt daarvoor.

Josje Burghout

Zelfstandige Informatie Specialist

Nicole heeft ons als business consultants binnen de ANWB geholpen bij de verdere professionalisering op het gebied van requirements engineering. Zij weet een grote kennis op dit vakgebied te combineren met scherpe analyses en kwalitatief goede feedback.

Duco Politiek

Lead Business Consultant, ANWB

Nicole de Swart heeft de organisatie geholpen de vraag van de business te verduidelijken in business- en gebruikersrequirements. Het is hierdoor gemakkelijker geworden om de vraag van de business over te dragen aan de interne IT ontwikkelaar. Met de introductie van de rol ‘intaker’ heeft zij het requirementsmanagementproces vereenvoudigd en versneld.

Petra Groen

Manager, Gemeente Amsterdam

Nicole heeft mij en een Rabobank collega op een zeer efficiënte en professionele wijze naar het niveau van expert op requirements gebied getild. Bepalend voor het behaalde succes zijn daarbij haar zeer diepgaande kennis en haar vermogen om dit op anderen over te dragen geweest.

Kees Timmers

Business Analist, Rabobank Nederland

Tips voor de moderne analist

Abonneer* je en ontvang eens per maand een nieuw artikel

* meer dan 5.000 abonnees

Copy link