Online Requirements Academy

Zo persoonlijk en interactief als jij zelf wilt

Korte techniek trainingen, masterclasses en een uitgebreid praktijkprogramma waarbij je zelf je tijd in kunt delen en je locatie kiezen. Toch heb je 1-op-1 en persoonlijk contact met je trainer via ons eigen online platform.

Groepstraining in-house

Volledig op jullie specifieke situatie afgestemde praktijktraining

Samen met je collega analisten of agile team jullie werkproces verbeteren, bijvoorbeeld met onze groepstraining ‘De geheimen van agile requirements’ of ‘User stories als smeermiddel’ of een onderwerp naar keuze.

Je krijgt vanzelfsprekend een training die aansluit bij jullie kennis- en ervaringsniveau. En door gebruik te maken van de mogelijkheid zelf een praktijkcases in te brengen, maak je de training nog effectiever en direct toepasbaar.

Onze in-house trainingen zijn zeer interactief en kenmerken zich door veel praktische handvatten, voorbeelden en oefeningen.

Ik vond de interactie tussen docent en groep erg goed. De training die Reaco Academy op mijn verzoek gaf, heeft veel bijgedragen aan het teamproces. Met veel praktijk en weinig theorie werd de boodschap dat we meer functioneel moeten blijven doorvragen haarfijn overgebracht.

Arthur van Rooij

Manager ICT Advice & Projects
Deltares

Open inschrijving

Verrijk jezelf met nieuwe kennis en inzichten

Zeker als analist is het noodzakelijk om bij te blijven in je vak. De ontwikkelingen in ons mooie vakgebied staan immers niet stil. We weten nu veel beter hoe je de juist requirements vindt.

In onze trainingskalender staan de meest populaire trainingen onder analisten:

  • Professional Scrum Master (2 dagen + certificeringsexamen)
  • Design Thinking (2 dagen)
  • IREB Foundation 3.0 (3 dagen + certificeringsexamen)

Liever in-house? Geen probleem, dan komen we gewoon naar jullie toe.

De praktijkgerichte agile requirements masterclass was exact wat ik nodig had voor mijn werk. Ik kon meteen de volgende dag al vruchten plukken van de opgedane kennis in de training.

Marco van den Berg

Zelfstandige Business Analist

Meer informatie over onze trainingen?

Stel hieronder je vraag of stuur hem rechtstreeks naar team@reaco.nl.

Je krijgt meestal dezelfde of volgende werkdag antwoord van ons.